Privacy beleid Stip & Zo!

Deze pagina is voor het laatst aangepast op 01-01-2018.
Wij zijn ons er van bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina laten we u weten welke gegevens we verzamelen als u onze website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee uw gebruikservaring verbeteren. Zo snapt u precies hoe wij werken.
Dit privacy beleid is van toepassing op de diensten van Stip & Zo!. U dient zich ervan bewust te zijn dat Stip & Zo! niet verantwoordelijk is voor het privacy beleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geeft u aan het privacy beleid te accepteren.
Stip & Zo! respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.
De gegevens worden verwerkt zoals staat beschreven in de wet  Algemene verordening gegevensbescherming (AVG).
Ons gebruik van verzamelde gegevens

Deze gegevens verzamelen wij.
Wanneer u zich online aanmeldt voor onze nieuwsbrief, een bestelling bij ons doet, ons contactformulier invult of een account bij Stip & Zo! aanmaakt zal aan u gevraagd worden om gegevens in te vullen. Wij verwerken in dat geval alleen de gegevens die u zelf aan ons verstrekt. Dit kunnen de volgende gegevens zijn:
* Voor- en achternaam
* E-mailadres
* Telefoonnummer
* Straat en huisnummer
* Postcode en woonplaats

Met dit doel gebruiken we de persoonsgegevens.
De gegevens worden verzameld en opgeslagen voor de volgende doeleinden:

  • Als u zich inschrijft voor onze nieuwsbrief, vragen we uw naam en e-mailadres om de maandelijkse nieuwsbrief aan u te kunnen sturen.
  • Op het moment dat u een product bestelt in onze webwinkel, kunnen we om uw naam, adres, postcode, woonplaats, telefoonnummer en emailadres vragen. Deze gegevens zijn nodig om de bestelling te verzenden, een factuur op te maken en zo nodig  contact met u te kunnen opnemen over uw bestelling.
  • Wanneer u ons contactformulier invult, vragen we u naam, e-mailadres en telefoonnummer om uw vraag of opmerking zo goed mogelijk te kunnen beantwoorden.
  • Als u een account aanmaakt, kunnen we om uw naam, adres, postcode, woonplaats, telefoonnummer en e-mailadres vragen.
Door de gegevens aan ons te verstrekken geeft u ons toestemming om de gegevens voor bovengenoemde doeleinden te gebruiken. Bovendien zijn een aantal van deze gegevens noodzakelijk voor de uitvoering van de overeenkomst, als wij diensten voor u gaan uitvoeren zoals reeds boven genoemd. 
Wij verwerken uw gegevens op grond van artikel 8 sub a en sub b Wbp.

We verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacy beleid tenzij we van tevoren uw toestemming hiervoor hebben verkregen.


Met wie delen we (eventueel) uw persoonsgegevens:

CCVshop
De persoonsgegevens in uw account en de persoonsgegevens die verwerkt worden via ons contactformulier worden opgeslagen op de server van CCVshop.

Stip & Zo! heeft een verwerkingsovereenkomst met CVVshop .
 Meer informatie over het beleid van CCVshop vindt u hier: https://www.ccvshop.nl/privacy


Betalingen:

Afterpay
Mocht u er voor kiezen te betalen met Afterpay dan moet u Afterpay toestemming geven uw persoonsgegevens te mogen gebruiken. Voor informatie over hoe Afterpay omgaat met uw gegevens wijzen we u door naar https://www.afterpay.nl/nl/algemeen/over-afterpay/privacy-statement

Mollie
Mocht u er voor kiezen te betalen met Ideal dan moet u Mollie toestemming geven uw persoonsgegevens te mogen gebruiken. Voor informatie over hoe Mollie omgaat met uw gegevens wijzen we u door naar https://www.mollie.com/nl/privacy

Paypal
Mocht u er voor kiezen te betalen met Paypal dan moet u Paypal toestemming geven uw persoonsgegevens te mogen gebruiken. Voor informatie over hoe Paypal omgaat met uw gegevens wijzen we u door naar https://www.paypal.com/nl/webapps/mpp/ua/privacy-full?locale.x=nl_NL

Sumup
Mocht u er voor kiezen met uw bankpas bij ons te betalen dan geeft u Sumup toestemming persoonsgegevens te mogen gebruiken. Voor informatie over hoe Sumup omgaat met uw gegevens wijzen we u door naar https://sumup.nl/privacybeleid/?prc=EU39AIR&gclid=Cj0KCQjwre_XBRDVARIsAPf7zZjydbIrHcfQHOjkktsIlYnlmMHYN62_kor4x4P4NgW7-jZnfMgPzpAaAiUjEALw_wcB



Klant beoordelingen:

Kiyoh
Mocht u onze winkel beoordelen via Kiyoh dan vragen zij om uw persoonsgegevens, Stip & Zo! heeft een verwerkingsovereenkomst met Kiyoh getekend. Voor meer informatie hierover kunt u contact met ons opnemen.
Voor meer informatie over het privacy beleid van Kiyoh wijzen we u door naar https://www.kiyoh.nl/disclaimer.html

Webwinkelkeur
Mocht u onze winkel beoordelen via webwinkelkeur dan vragen zij om uw persoonsgegevens, Stip & Zo! heeft een verwerkingsovereenkomst met webwinkelkeur  getekend. Voor meer informatie hierover kunt u contact met ons opnemen.
Voor meer informatie over het privacy beleid van webwinkelkeur wijzen we u door naar https://www.webwinkelkeur.nl/privacy-policy-1-2/


Administratie:

E-boekhouden
Wij verwerken onze administratie via E-boekhouden. Voor meer informatie over het privacy beleid van E-boekhouden wijzen we u door naar https://www.e-boekhouden.nl/privacy
Mocht u nog vragen hebben kunt u natuurlijk ook altijd contact opnemen met ons.


Boekhouder

Wij werken nauwkeurig samen met een boekhouder. Met deze boekhouder is een verwerkingsovereenkomst getekend, zo kunt u er vanuit gaan dat er op een veilige manier met uw persoonsgegeven wordt om gegaan.

Belastingdienst
Wij als Stip & Zo! Zijn verplicht belastingaangifte te doen over de inkomende en uitgaande betalingen.
Voor meer informatie over het privacy beleid van de Belastingdienst wijzen we u door naar https://belastingdienst.nl/wps/wcm/connect/bldcontentnl/niet_in_enig_menu/prive/privacy

Beveiliging persoonsgegevens


Wij en onze verwerkers hebben passende technische maatregelen genomen om persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of andere vormen van onrechtmatige verwerkingen. Deze maatregelen zorgen voor een beveiligingsniveau dat past bij de gegevens die wij verwerken.
Door Mijnwebwinkel wordt standaard gebruik gemaakt van een beveiligde SSL-verbinding, ook op de pagina waar persoonsgegevens worden ingevuld. Andere beveiligingsmaatregelen die door Mijnwebwinkel worden gebruikt zijn: een geheimhoudingsplicht, logische toegangscontrole met sterke wachtwoorden en beveiliging van netwerkverbindingen via SSL/TLS.


Cookies
Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op uw computer worden geplaatst) om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. De door het cookie gegenereerde informatie over uw gebruik van de website kan worden overgebracht naar eigen beveiligde servers van Stip & Zo! of die van een derde partij. Wij gebruiken deze informatie om bij te houden hoe u de website gebruikt, om rapporten over de website-activiteit op te stellen en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik.
Functionele cookies
Om het mogelijk te maken om producten te bestellen, gebruiken wij zogenaamde functionele cookies (Winkelwagen en Cookiekeuze). De Winkelwagen cookie onthoudt welke producten door u in uw winkelmand geplaatst zijn en maakt het mogelijk om de producten te bestellen. De Cookiekeuze cookie onthoudt of u ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van de cookies.
Google Analytics
Omdat we graag willen weten hoe onze bezoekers de website gebruiken, zodat we het gebruik van de website kunnen optimaliseren, gebruiken wij Google Analytics. Via deze website worden er daarom analytische cookies van Google geplaatst. De informatie wordt zo goed mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet gebruikt. Wij kunnen u daarom niet persoonlijk herleiden. Meer informatie over het beleid van Google Analytics vindt u hier: https://www.google.nl/intl/nl/policies/privacy


Social media
We willen het voor u zo gemakkelijk mogelijk maken om de content van onze website te delen via social media. Dit kan door middel van een aantal social media buttons. Om het delen van informatie via deze social media-kanalen mogelijk te maken, wordt de AddThis cookie geplaatst. Meer informatie over het privacy beleid van AddThis vindt u hier: [http://www.addthis.com/privacy/privacy-policy].
Van de volgende social media-kanalen plaatst AddThis de buttons. Lees de privacy verklaringen van de respectievelijke social media-kanalen om te weten hoe zij met privacy omgaan.
 


Om het mogelijk te maken om gemakkelijk onze pagina te ‘liken’ of volgen op Facebook en Instagram plaatsen deze social media-kanalen cookies. Deze cookies zijn van Facebook en Instagram zelf afkomstig. Lees de privacy verklaringen van deze social-mediakanalen om te zien hoe zij omgaan met privacy.
Advertentiecookies
Met uw toestemming worden, om advertenties beschikbaar te stellen, cookies van Google op uw apparatuur geplaatst. Deze cookies (Adwords) zorgen ervoor dat voor u relevante advertenties worden weergegeven. Deze cookies komen van Google. Meer informatie over het gebruik van cookies door Google vindt u hier: https://www.google.com/policies/technologies/ads/.
Cookies uitzetten
De meeste browsers zijn standaard ingesteld om cookies te accepteren, maar u kunt uw browser opnieuw instellen om alle cookies te weigeren of om aan te geven wanneer een cookie wordt verzonden. Het is echter mogelijk dat sommige functies en –services, op onze en andere websites, niet correct functioneren als cookies zijn uitgeschakeld in uw browser.
Veranderingen
Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.
Bewaartermijn gegevens

Gegevens die benodigd zijn bij de belastingaangifte worden maximaal 7 jaar bewaard.

Wij bewaren uw gegevens niet langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor ze zijn ontvangen.
Wanneer u zich uitschrijft voor onze nieuwsbrief, zullen uw persoonsgegevens binnen 3 maanden uit het systeem worden verwijderd.
De gegevens die wij gebruiken om te antwoorden op een bericht dat u aan ons heeft gestuurd via ons contactformulier of email, worden binnen een half jaar na onze laatste correspondentie met u verwijderd.
Omdat wij u gedurende een langere periode de mogelijkheid willen bieden om gepersonaliseerde producten te bestellen, bewaren wij uw account- en bestelgegevens voor een periode van maximaal 7 jaar.
De bovenstaande termijnen gelden, tenzij er voor ons verdere wettelijke verplichtingen bestaan om de gegevens langer te bewaren en/of beschikbaar te houden.
Keuzes voor persoonsgegevens
Wij bieden alle bezoekers de mogelijkheid tot het inzien, veranderen, of verwijderen van alle persoonlijke informatie die op moment aan ons is verstrekt.
Aanpassen/uitschrijven dienst nieuwsbrief
Onderaan iedere mailing vindt u de mogelijkheid om uw gegevens aan te passen of om u af te melden.
Aanpassen/uitschrijven communicatie
Als u uw gegevens aan wilt passen of uzelf uit onze bestanden wilt laten halen, kunt u contact met ons op nemen. Zie onderstaande contactgegevens.
We controleren regelmatig of we aan dit privacy beleid voldoen. Als u vragen heeft over dit privacy beleid, kunt u contact met ons opnemen:


Alinda en Corinda
Stip & Zo!
Vroonhoeve 19
4261 LC  Wijk en Aalburg
06-57332525
info@stipenzo.nl